icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 november 2023

VolkerWessels Inclusief, werk dat telt videoreeks.

Met trots presenteren wij het eerste filmpje in een reeks van interviews over VolkerWessels Inclusief. Telkens zetten we een van onze medewerkers in het zonnetje, samen met de leermeester of manager en het betrokken lid van de Raad van Bestuur. In deze eerste aflevering maken we kennis met Alex Kersing.

Alex

Alex had zijn roots in de horeca maar dat werk stopte. Er volgde een zoektocht en Alex vond zijn nieuwe toekomst in de bouw. Hij startte als portier bij Van de Ven Tilburg, doorliep diverse trainingen en volgt inmiddels een opleiding tot veiligheidskundige.  Richard van Hoorn, zijn leidinggevende vertelt waarom Alex zo geschikt is voor zijn functie en Dick Boers licht de visie op sociaal ondernemen bij VolkerWessels toe.

VolkerWessels Inclusief, werk dat telt!