icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Enthousiaste vakmensen nodig?

Een van de grootste uitdagingen voor onze sector is het vinden en binden van goed gekwalificeerd personeel. Dat geldt ook voor VolkerWessels. Daarom gaan werken en leren bij ons hand in hand. Te beginnen bij VolkerWessels Inclusief, waar nieuwe collega’s onder begeleiding het vak leren, om vervolgens door te groeien naar een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. Het liefst binnen ons concern, want we hebben ze keihard nodig. Iedere vakman telt!

Werk is de sleutel

Werk is belangrijk. Voor onze samenleving, want veel werkende mensen betekent een sterke economie. Voor ons bedrijf, dat vakmensen nodig heeft om onze opgaven te kunnen vervullen. Maar werk is vooral belangrijk voor mensen zelf. Een betaalde baan biedt je de mogelijkheid betekenisvol te zijn en zelfstandig in je levensonderhoud te voorzien. Het stimuleert je persoonlijke ontwikkeling en zorgt dat je ‘erbij’ hoort. Kortom, werk draagt bij aan de kwaliteit van je leven. Nu is het niet voor iedereen even makkelijk of vanzelfsprekend om een plek op de arbeidsmarkt te vinden. Voor wie nét een extra zetje nodig heeft, is er VolkerWessels Inclusief. 

Nét wat extra hulp

VolkerWessels Inclusief is het (interne) werk-leerbedrijf van ons concern. Wij begeleiden mensen die wat extra hulp nodig hebben om een plek in te nemen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld mensen met een uitkering die aan de slag willen in de bouw of infra, maar die daarvoor niet de juiste startkwalificaties hebben. Mensen met een technische achtergrond, op praktisch of theoretisch niveau, die zich willen laten bijscholen om een functie te vervullen bij VolkerWessels. Of mensen die vanuit een ander beroep willen overstappen naar de bouw of infra. In nauwe samenwerking met de VolkerWessels Vakschool en Academy leiden we hen met een maatwerk programma op tot volwaardige vakmensen. Voor werk dat telt. Op alle vlakken, van timmerman en elektromonteur tot werkvoorbereider en modelleur. 

Wérken en leren

Bij VolkerWessels Inclusief leer je het vak op de werkvloer, onder begeleiding van ervaren collega’s. Het gaat in principe om een fulltime baan. Je volgt daarbij passende cursussen of een opleiding, dat wordt betaald door VolkerWessels Inclusief.

Belangrijk voor héél VolkerWessels

De instroom van nieuwe vakmensen verdient de volle aandacht van ons hele concern. De behoefte aan nieuwe, intern goed opgeleide collega’s is immers groter dan ooit. VolkerWessels Inclusief helpt alle ondernemingen binnen ons concern aan nieuwe kundige en enthousiaste medewerkers. Wij zorgen voor de geschikte mensen en leiden hen op in de gevraagde competenties. Daarmee helpen we VolkerWessels ondernemingen ook efficiënt en effectief aan hun social return verplichting te voldoen. Op een gestructureerde en professionele manier, waarmee ze een volwaardige en welkome gesprekspartner zijn voor corporaties, gemeenten en andere opdrachtgevers. 

MEER WETEN? ENTHOUSIASTE VAKLUI NODIG?

VolkerWessels Inclusief wordt gerund door Annette Pasveer en haar team: "Daadwerkelijk sociaal ondernemen kent op de langere termijn alleen maar winnaars. De samenleving die wel vaart bij werk. De mensen die een serieuze kans verdienen. En VolkerWessels dat zijn kracht ontleent aan zijn vakmensen." Wil je meer weten over VolkerWessels Inclusief? Eens praten over de vakmensen die je nodig hebt? Bel of mail even naar Annette: 088 186 6186. apasveer@volkerwesselsinclusief.nl.