icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kandidaten

WELKOM BIJ VOLKERWESSELS INCLUSIEF! Werk is belangrijk voor mensen. Ook voor jou. Het maakt je onafhankelijk en stimuleert je ontwikkeling. Je bent betekenisvol bezig en hoort erbij. Werk geeft structuur, regelmaat aan je leven en brengt je ‘onder de mensen’. Een leuke baan geeft je dagen weer kleur!

Opstap naar een boeiende baan

Misschien is het voor jou, om wat voor reden dan ook, niet zo makkelijk om een betaalde baan te vinden en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je niet over de juiste startkwalificaties beschikt. Mogelijk heb je een technische achtergrond, maar heb je wat bijscholing nodig om een uitdagende functie te vervullen op praktisch of theoretisch niveau. Of misschien wil je vanuit een heel ander beroep overstappen, omdat de wereld van bouw en infra je trekt. In dat geval is VolkerWessels Inclusief iets voor jou.  

Welkom in je nieuwe team

VolkerWessels Inclusief is het (interne) werk-leerbedrijf van VolkerWessels. Hier word je opgeleid tot een echte vakman of vakvrouw, die binnen ons concern meewerkt aan mooie, boeiende projecten. In een team van collega's die trots zijn op de indrukwekkende resultaten die ze samen neerzetten. Werk dat ertoe doet!

Werken en leren bij VolkerWessels Inclusief

Bij VolkerWessels Inclusief leer je het vak op de werkvloer, onder begeleiding van ervaren collega’s. Het gaat in principe om een fulltime baan. Je volgt daarbij passende cursussen of een opleiding, dat wordt betaald door VolkerWessels Inclusief.

Begeleiding en opleiding op maat

Samen met de VolkerWessels Vakschool en Academy maken we een opleidingsprogramma dat precies aansluit bij jouw startniveau en bij jouw wensen. Eerst behaal je je VCA-veiligheidscertificaat; dat is immers verplicht in de bouw. Daarna kun je kiezen uit allerlei scholingsprogramma’s. Misschien ga je voor een opleiding tot timmerman, elektromonteur, heftruckchauffeur of shovelmachinist. Mogelijk ben je meer geïnteresseerd in een administratieve job of lijkt IT’er je wel iets. Of liggen jouw kwaliteiten meer op het theoretische vlak en wil je doorgroeien naar een functie als werkvoorbereider, uitvoerder of calculator? Met ondersteuning van je persoonlijke begeleider en hulp van je nieuwe collega’s leggen we een stevige basis voor je baan en je verdere carrière. Blijk je straks na je BBL-traject geschikt en ‘klikt’ het wat ons en wat jou betreft, dan bekijken we of een vervolgcontract bij een VolkerWessels onderneming mogelijk is.

Meteen een betaalde baan!

Je wilt graag aan de slag, jezelf ontwikkelen en een nieuw vak leren. Maar hé, ondertussen moet er wel brood op de plank komen. Dat is nou het mooie van VolkerWessels Inclusief. Hier gaan werken, leren en verdienen hand in hand. Want ook al heb je nog geen officiële diploma’s en certificaten en zul je deels onder werktijd in jezelf moeten investeren, je krijgt meteen al een serieuze, betaalde (!) baan. Werk dat telt!

Meer weten? Kopje koffie?

VolkerWessels Inclusief wordt gerund door Annette Pasveer en haar team: "Daadwerkelijk sociaal ondernemen kent op de langere termijn alleen maar winnaars. De samenleving die wel vaart bij werk. De mensen die een serieuze kans verdienen. En VolkerWessels dat zijn kracht ontleent aan zijn vakmensen." Wil je meer weten over VolkerWessels Inclusief? Eens praten over de vakmensen die je nodig hebt? Bel of mail even naar Annette: 088 186 6186. apasveer@volkerwesselsinclusief.nl.