icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over ons

VolkerWessels Inclusief. Aangenaam.

Leer-, werkbedrijf VolkerWessels

VolkerWessels Inclusief is het (interne) werk-leerbedrijf van VolkerWessels. Wij begeleiden mensen die wat extra hulp nodig hebben om een plek in te nemen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld mensen met een uitkering die aan de slag willen in de bouw of infra, maar die daarvoor niet de juiste startkwalificaties hebben. Mensen met een technische achtergrond, op praktisch of theoretisch niveau, die zich willen laten bijscholen om een functie te vervullen bij VolkerWessels. Of mensen die vanuit een ander beroep willen overstappen naar de bouw. In nauwe samenwerking met de VolkerWessels Vakschool en Academy leiden we hen vanuit een betaalde baan programma op tot volwaardige vakmensen. Op alle vlakken, van timmerman of elektromonteur tot modelleur. 

Samenwerkingen

VolkerWessels Inclusief werkt nauw samen met de verschillende ondernemingen binnen het VolkerWessels concern, maar ook met gemeenten, UWV, Springplank en andere maatschappelijke middenvelders. Zo groeit een hecht netwerk, gericht op werk dat daadwerkelijk telt. Voor VolkerWessels, dat zijn kracht ontleent aan zijn vakmensen. Voor de samenleving die wel vaart bij werk. En voor mensen die een eerlijke kans verdienen zich via werk te ontwikkelen en van betekenis te zijn.

Meer weten? Kopje koffie?

VolkerWessels Inclusief wordt gerund door Annette Pasveer en haar team: "Daadwerkelijk sociaal ondernemen kent op de langere termijn alleen maar winnaars. De samenleving die wel vaart bij werk. De mensen die een serieuze kans verdienen. En VolkerWessels dat zijn kracht ontleent aan zijn vakmensen." Wil je meer weten over VolkerWessels Inclusief? Eens praten over de vakmensen die je nodig hebt? Bel of mail even naar Annette: 088 186 6186. apasveer@volkerwesselsinclusief.nl.